+0722 229 975

Str. Narciselor 9, Ilfov, Dobroești 077085

PAZA UMANA

De acum nu trebuie sa iti mai faci griji !

Contacteaza-ne acum si beneficiezi de PROTECTIE

6 ani experienta

Echipamente moderne

Confidentialitate

Protectie prin CCTV

Descarca Brosura cu Serviciile noastre

Contine detalii tehnice si legale pentru serviciul de paza umana.

PAZA UMANA

Paza si protectia sunt activitatii desfasurate prin forte si mijloace specifice in scopul asigurarii sigurantei obiectivelor, bunurilor si valorilor impotriva oricaror actiuni ilicite care lezeaza dreptul de proprietate, existenta materiala a acestora precum si a protejarii persoanelor impotriva oricaror acte ostile care le pot periclita viata, integritatea fizica sau sanatatea.
Asiguram serviciile de paza si protectie atat in sectorul privat, cat si in cel public. Acordam o atentie deosebita calitatii procesului de selectie si training, astfel incat persoanele care se vor ocupa de paza si protectia obiectivului dumneavostra sa fie agenti de securitate cu atestat eliberat de politie, certificat de absolvire a cursului de calificare profesionala si dupa caz avizul politiei pentru port arma. Agentii de securitate au pregatire in domeniul securitatii, sunt instruiti, antrenati si cu experienta in domeniu. Agentii de securitate sunt echipati in tinuta specifica, aprobata de Inspectorul General al Politiei. Dispozitivul de securitate este coordonat de catre un sef de obiectiv, serviciile acestuia fiind incluse in tariful ofertat.
Activitatea de paza si protectie desfasurata este reglementata de Legea 333/2003 si HG 1010/2004, societatea noastra fiind avizata in acest sens cu licenta nr. 2208/P eliberata de Inspectoratul General de Politie Romana.